Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zastavte sa v našom stánku na Hlavnom námestí v Bratislave

GALÉRIA MAPA
Dátum: 23.11.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 562
2 min. čítania
Zastavte sa v našom stánku na Hlavnom námestí v Bratislave

Tak ako minulý rok aj tento sa nám vďaka spoločensko-prospešným aktivitám počas roku 2023 podarilo získať miesto v stánku na Hlavnom vianočnom trhu v Bratislave.

Náš stánok znovu nájdete na Hlavnom námestí v Bratislave hneď pred Japonským veľvyslanectvom.

20231124_182301

Tento rok sme na námestí už od 23.11. a budeme tam až do 31.12.2023 (predĺžený termín oproti predchádzajúcim rokom).

Otvorené máme od 10.00 do 22.00 hod.

Na tekuté zohriatie okrem klasického vareného vínka bieleho a červeného ponúkame aj vianočný punč a jedno prekvapenie, ktoré nebudeme prezrádzať, ale treba prísť na stánok a tam ho určite ľahko identifikujete. Pre hladošov máme aj vynikajúci chlieb s masťou a cibuľou s cenou riadne nízkou oproti sume 9,-€, ktorá bola prezentovaná na internete. Kto príde, ten sa presvedčí....  :-)

20231124_182740

Keďže Vajnory sú známe nie len dobrým vínkom, ale aj ľudovým umením a hlavne Vajnorským ornamentom, pripravili sme aj zopár predmetov, ktoré na sebe majú túto vajnorskú symboliku.

Občas za výdajným okienkom môžete stretnúť aj niektorého člena z nášho Vajnorského vinohradníckeho spolku - Via Vitis, ale častejšie tam stretnete niektorého z dobrovoľníkov, ktorí nám pomáhajú, preto ak by ste neboli spokojní s obsluhou, povedzte to nám a ak ste spokojní boli, povedzte to svojim priateľom.

plagat_zachranme_vinohrady_kupa_na_stanku_spolu_QRkod

Ďakujeme všetkým, ktorí ste nás navštívili a ešte zvlášť tým, ktorí šíria o nás dobré zvesti aj na sociálnych sieťach...

Tešíme sa na stretnutia s vami.

Hlavné námestie kde máme stánok

Hlavné námestie kde máme stánok