Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Články a informácie

V tejto časti našej webstránky by sme vám chceli prinášať rôzne informácie, ktoré súvisia s vinohradníctvom vo Vajnoroch, alebo historickými informáciami, ktoré vám budú vedieť dať odpoveď na kopu vecí, ktoré sú dnes možno inakšie ako v iných častiach Slovenska. Radi by sme vo Vajnorákoch vyvolali určitú mieru hrdosti na dedičstvo svojich predkov a pre tých, čo sa do Vajnor prisťahovali, tak aby vedeli niečo o minulosti miestnych obyvateľov.


Tak isto chceme prinášať odborné informácie týkajúce sa problematiky vinohradníctva a vinárstva nie v maximálnej možnej šírke, ale fokusované skôr do nášho regiónu. Tu by sme radi nechali priestor aj pre ostatných miestnych odborníkoch, ktorí sú ochotní napísať svoje skúsenosti a rady pre ostatných.


Nuž a samozrejme, že máme svoj uhol pohľadu na život a naše činnosti vo vajnorských vinohradoch, preto by sme vám ho chceli práve takýmto spôsobom priblížiť.


Nuž a neposlednom rade netreba zabúdať ani na beletriu okolo vinohradníctva, pretože táto je veľmi bohatá.

 

#vinohrad #vajnorsky #vinohradnicky #spolok #zachrana #vino #tradicia #historia #dedicstvo #vinica #vinar #vinari #vinohrady #vajnory #vinohradnictvo #bratislava #malekarpaty #chotar


Tak sa pekne usaďte, prajeme vám príjemné čítanie a veríme, že sa dozviete nejaké novinky, alebo informácie, ktoré už dlhodobejšie hľadáte.