Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pomocníci z ING Hubs Slovensko znovu nesklamali

GALÉRIA
Dátum: 19.10.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 781
2 min. čítania
Pomocníci z ING Hubs Slovensko znovu nesklamali

Už sa stalo pomaly štandardom, že dobrovoľníci z ING Hubs Slovensko ak aj prídu v menšom množstve, tak vedia pomôcť s veľkým rozsahom prác.

To isté platí aj o kolektíve GAH - DRACO ku ktorým sa pridal ešte jeden dobrovoľník zo spoločnosti Slido. Čo nás veľmi milo prekvapilo, tak to je tím, ktorí nesídli iba v Bratislave, ale sú to ľudia zo vzdialenejších častí Slovenska. Napriek tomu neváhali a  išli na nočný vlak, aby ráno už mohli byť v Bratislave a nám pomáhať pri záchrane Vajnorských vinohradov. Teda klobúk dolu!

Týchto pár ľudí stíhalo okopávať okolo kmienkov viniča, ale aj pomôcť pri prevoze kameňov na vyhliadku, na ohraničenie ohniska, tak aj vývoz štiepky ktorú plánujeme použiť pri výsadbe nových stromčekov. Pravda všetko bolo treba naložiť a následne aj vyložiť, čo v prípade kameňov nebolo až tak ľahké. Čas veľmi rýchlo letel a hoci to vyzeralo, že každú chvíľu začne pršať, tak počasie nakoniec vydržalo a bolo veľmi príjemne.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.