Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozvánka na Dni Vajnor 2023

GALÉRIA
Dátum: 09.09.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 512
1 min. čítania
Pozvánka na Dni Vajnor 2023

Pozývame vás na významné kultúrne podujatie našej mestskej časti Dni Vajnor, ktoré sa uskutočni 15.-16. septembra 2023 (piatok, sobota). Tento rok sme sa rozhodli spojiť dve dôležité udalosti - Dožinky a Vajnorské hody - do jedného veľkolepého zážitku. Na úvod začíname v piatok o 10:30 hod. sviatočnou Svätou omšou, po ktorej bude nasledovať program s domácimi interprétmi a bohatým výberom občerstvenia spomedzi stánkov, kde bude aj Vajnorský vinohradnícky spolok - Via Vitis.

Sobotný program spustí o 15:00 veľký Alegorický sprievod, ktorý pôjde ulicami centra Vajnor. Uvidíte tu osobnosti zo spoločenského a kultúrneho života, miestne dobrovoľné spolky, združenia a mnoho ďalších účastníkov. Okrem toho sa môžete tešiť na zaujímavé občerstvenie od stánkarov a kvalitné umelecké vystúpenia, medzi ktorými nechýbajú ani renomované mená ako napríklad Emma Drobná a skupina Kmeťoband.

Počas trvania podujatia bude sprístupnený Vajnorský ľudový dom v nasledovných hodinách:

Piatok - od 17:00 hod. do 20:00 hod.

Sobota - od 15:00 hod. do 20:00 hod.

 

Tešíme sa na vašu účasť!

dni_vajnor_program_0

Počas týchto dvoch dní bude mať aj náš spolok Via Vitis svoj stánok v Parku pod lipami.

Okrem vína od našich spolkových vinárov budeme ponúkať aj burčiak a pripravili sme aj hroznovú šťavu pre tých, ktorí alkohol nekonzumujú.

Dokonca bude možnosť si vyprešovať úplne čerstvú hroznovú šťavu a vyskúšať si prácu vinára pri prvotnom spracúvaní hrozna.

Tak isto pripravujeme prekvapenie počas Alegorického sprievodu.

 

Ako bolo v roku 2022 si môžete pozrieť na fotkách nižšie:

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.