Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dobrovoľnícka aktivita Teamu BCO DESK z ING HUBS SLOVAKIA

GALÉRIA
Dátum: 21.09.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 629
1 min. čítania
Dobrovoľnícka aktivita Teamu BCO DESK z ING HUBS SLOVAKIA

Napriek dlhodobému plánovaniu a nepriazni počasia sa nakoniec všetko podarilo. Prišlo pekné počasie a tak naše Vajnorské vinohrady navštívil dobrovoľnícky Team BCO DESK z ING HUBS SLOVAKIA.

Síce dobrovoľníci z ING HUBS SLOVAKIA chodia ku nám pravidelne, tak tento tím tu bol prvý krát a nadšenie z nich priam sršalo hneď od začiatku.

Možno to bolo spôsobené aj tým, že boli dobre pripravení na firemnú opekačku po skončení prác vo vinohradoch.

Počas tejto dobrovoľníckej aktivity sme sa však viac venovali okoliu vinohradov, ako samotným vinohradom. Je to z dôvodu, že nám záleží aj na okolí a celkovému vzhľadu viníc, ktoré návštevníci postupne objavujú.

Preto sme nemohli hlavne vynechať čerešne, ktoré sme sadili minulý rok popri ceste JURAVA a ktoré ešte potrebujú trochu ,,doupratovať" svoje okolie. Veríme, že aj za pomoci takýchto aktívnych dobrovoľníkov sa nám časom podarí vytvoriť peknú alej ovocných stromov, ktoré budú spríjemňovať ľuďom pobyt na začiatku Vajnorských vinohradov.

Veľmi pekne ďakujeme Teamu BCO DESK z ING HUBS SLOVAKIA a veríme, že sa im u nás páčilo a užili si pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.