Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Slávnostné odovzdávanie šekov Vy rozhodujete, my pomáhame TESCO edícia č.13

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 05.09.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 656
2 min. čítania
Slávnostné odovzdávanie šekov Vy rozhodujete, my pomáhame TESCO edícia č.13

V utorok, 5.9.2023 o 10:00 sa v Hypermarkete Tesco Zlaté piesky uskutočnilo slávnostné odovzdávanie šekov grantového programu Vy rozhodujete, my pomáhame už 13-tej edície za účasti britského veľvyslanca Nigela Bakera, generálneho riaditeľa Tesco Slovensko Martina Kuruca, zástupcu za mesto Bratislava Andreja Salnera, manažérky hypermarketu a komunikačného oddelenia spoločnosti Tesco.

Projekty zapojené do hlasovania na obchodoch získavajú granty podľa umiestnenia v hlasovaní zákazníkov v danom regióne v nasledovnej výške: 1. miesto: 1 300 eur, 2. miesto: 600 eur, 3. miesto: 300 eur. Spolu tak za 13. edíciu Tesco rozdelí takmer 170 000 eur medzi 231 víťazných organizácií.

Celkovo Tesco darovalo za zrealizovaných 13 edícií programu už viac ako 2 milióny eur na podporu 2 541 projektov.

Uvítanie zabezpečila Michaela Lehotská a dala priestor hosťom a generálnemu riaditeľovi Tesco na krátky príhovor pre zástupcov víťazných organizácii a médiá a následne pánovi veľvyslancovi Nigelovi Bakerovi ako aj zástupcovi za mesto Bratislava, pánovi Andrejovi Salnerovi.

Následne prebehlo odovzdanie šekov, krátky kultúrny program od žiaka MŠ Linzbothova, ktorý vystúpil s básničkou ,,Mačička“, celé to uzavrelo folklórne vystúpenie  spevákov z Vajnorského okráľšovacieho spolku  a Podobenky z Vajnor pod záštitou Vajnorského vinohradníckeho spolku . Odovzdávanie sa ukončilo spoločným fotografovaním. 

Sme veľmi radi, že sa tentokrát podarilo nám získať 1. miesto, za čo ďakujeme všetkým priaznivcom, ktorí za nás hlasovali.

Ako to celé vyzeralo môžete pozrieť na krátkom videu TV Bratislava , či na fotkách vo fotogalérii.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.