Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozvánka na komunitnú oberačku

GALÉRIA
Dátum: 29.08.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 644
2 min. čítania
Pozvánka na komunitnú oberačku

Hrozno nám už dozrieva a preto dňa 3.9.2023 v nedeľu o 8.00 hod budeme mať oberačku v komunitnom vinohrade, kde s radosťou privítame záujemcov o pomoc. 

Čo si treba priniesť? Obuv a oblečenie na prácu v prírode, keďže tráva môže byť skoro ráno ešte mokrá. Uvítame aj vlastné vedro a vinohradnícke malé nožnice. Kvôli bezpečnosti odporúčame mať so sebou aj ochranné rukavice.  Ak však vedro, nožnice, či nemáte, to nevadí, to vieme doniesť.

Hlavne si treba priniesť dobrú náladu a chuť pracovať. Dúfame, že počasie nám bude priať a tohtoročnú úrodu pozberáme rýchlo, aby sme si mohli na konci aj oddýchnuť pri spoločnej opekačke.

Tešíme sa na stretnutie so všetkými dobrovoľníkmi, ktorí prídu na oberačku. 

 

P.S.: 

????Komu by termín komunitnej oberačky nevyhovoval, alebo by chcel predtým trochu potrénovať, tak vás rád privíta náš spolkový vinár Noro, ktorý robí oberačku už 1.9.2023 (piatok) o 9.00 hod vo vinici Široké 2, čo je hneď susediaca vinica za Širokým 1.
????V prípade záujmu zavolajte priamo Norovi na mobil 0905581356, aby ste sa detailnejšie dohodli, alebo by ste hľadali tú správnu vinicu v termíne 1.9.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.