Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovanie za dobrovoľnícku brigádu BDC Zelené dni - 20.5.2022

GALÉRIA
Dátum: 20.05.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 283
Poďakovanie za dobrovoľnícku brigádu BDC Zelené dni - 20.5.2022

Chceli by sme čo najsrdečnejšie poďakovať dobrovoľníčkam a dobrovoľníkovi z VÚB a.s., ktorí nám prišli dňa 20.5.2022 pomôcť so záchranou vinohradu a odprataním čiernej skládky. Akcia bola pod gesciou Bratislavského dobrovoľníckeho centra v rámci akcie Zelených dní.

Počasie bolo nádherné ba priam miestami až horúce a pobyt na čerstvom vzduchu oproti sedeniu v kancelárii bol elixírom. Napriek tomu, že sa jednalo o fyzickú prácu, tak veríme, že si všetci zúčastnení pobyt v našej komunitnej vinici užili a pochopili akútnosť našej snahy o zachovanie dedičstva našich otcov. 

Časť dobrovoľníkov zbierala plastový odpad z priestoru čiernej skládky, ktorú aj vďaka finančnej podpore od sponzorov a nadácii úspešne likvidujeme a druhá časť čistila príkmenný priestor pri viniči, ktorý nie je možné obrábať mechanizáciou, ale iba ručne. 

Ako sa darilo je možné vidieť aj nafotkách v galérii k tomuto dňu.

Všetkým zúčastneným chceme aj touto cestou ešte raz poďakovať a veríme, že sa ešte spolu stretneme v tomto našom komunitnom vinohrade aj pri menej pracovných príležitostiach.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.