Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prosíme ,,Neberte nám štiepku"

SÚBOR
Dátum: 13.02.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 520
Prosíme ,,Neberte nám štiepku

Vďaka grantu, ktorý sme získali v 11.edícii výzvy od spoločnosti TESCO sme mohli zakúpiť drevnú štiepku, ktorú chceme použiť v jarných mesiacoch na prekrytie okolia koreňov v jeseni zasadených ovocných stromov a koreňov viniča v našej Komunitnej vinici Široké vo Vajnorských vinohradoch.

logo-sk-600na600

Štiepka má zabraňovať rýchlemu vysúšaniu pôdy v okolí koreňovej časti počas teplých letných dní. Keďže momentálne je ešte ročné obdobie bohaté na zrážky, tak nakúpenú štiepku máme zloženú na jednej kope neďaleko priestoru, kde ju chceme používať. Bohužiaľ sa už našli jednotlivci, ktorí asi ,,zaspali" a ešte sa stále cítia, že žijú v období socializmu, kde všetko patrilo všetkým a veselo si berú pre vlastné potreby z našej štiepky. Nemajú problém si so svojim pikapom zájsť až úplne k štiepke a nakladať do vriec (máme svedkov, ktorí to videli). Práve aj toto je jeden z dôvodov, prečo sme otvorili tému regulovaného vstupu do Vajnorských vinohradov.

20230218_175321

Preto sme osadili na štiepke cedule s textom: 

Ďakujeme vám, že neberiete z tejto kopy štiepky, ktorá je pripravená pre čerstvo vysadené stromy.

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Nebrat_stiepku Veľkosť: 287.2 kB Formát: pdf Dátum: 24.2.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.