Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nadácia Pontis: Naše mesto

csm_NaseMesto_logo_85bbf2f326

O Našom Meste

Naše Mesto je najznámejšie podujatie firemného dobrovoľníctva v strednej Európe. Vlani sa doň zapojilo približne 5 600 dobrovoľníkov v rôznych lokalitách po celom Slovensku. Pracovníci zo 132 firiem a inštitúcií priložili ruku k dielu v 44 slovenských mestách a ich okolí. Pomohli tak 171 neziskovým organizáciám, nízkoprahovým centrám, ale aj školám či škôlkam zlepšiť ich fungovanie.

O projekte

Podujatie Naše Mesto prepája firmy, samosprávy a mimovládny sektor s cieľom vyčistiť, skrášliť a viditeľne zlepšiť naše mestá. Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem po celom Slovensku obliekajú rovnaké tričká a v júni sa zapájajú do množstva dobrovoľníckych aktivít darovaním svojho času a práce.

Nadácia Pontis

Nadácia Pontis je jedna z najväčších grantových nadácií na Slovensku, ktorá už viac ako 20 rokov prináša pozitívne zmeny a silné spojenia. Podporuje firemnú filantropiu, rozvíja dobrovoľníctvo zamestnancov a pro bono služby pre mimovládne organizácie, presadzuje zodpovedné podnikanie. Strategicky sa sústreďuje na skvalitňovanie vzdelávania a zvyšovanie zamestnateľnosti, odstraňovanie korupcie a netransparentnosti, prekonávanie chudoby a kritických sociálnych problémov, ale aj na vytváranie prívetivejšieho prostredia k ľuďom so znevýhodnením.

Dôvody, prečo sa oplatí zapojiť do Nášho Mesta

 

  • získate konkrétnu pomoc pre vašu organizáciu
  • naučíte sa nové veci a zlepšíte vaše zručnosti
  • spoznáte nových ľudí a rozšírite sieť svojich podporovateľov
  • zlepšíte prostredie v meste, kde pôsobíte
  • motivujete svoje okolie k aktívnemu prístupu
  • pomôžete podporiť kultúru firemného dobrovoľníctva

Prihláste svoj projekt a získajte pomoc od tisícok ochotných dobrovoľníkov!

Naše Mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva, ktoré každoročne prepája ľudí z firiem a verejnosti s verejnoprospešnými organizáciami. Navrhnite, s čím potrebujete pomôcť a my vaše aktivity zviditeľníme pre dobrovoľníkov!

Termín podujatia Naše Mesto

10. 6. 2022

pontis