Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prihlásili sme sa do grantovej výzvy od TESCA

Dátum: 22.12.2021
Autor: Via vitis
Počet videní: 475
Prihlásili sme sa do grantovej výzvy od TESCA

Tesco zastrešuje niektoré z aktivít v oblasti spoločenskej zodpovednosti, zároveň podporuje nové projekty a spôsoby charitatívnej pomoci. V rámci programu realizácie komunitných projektov podporuje Tesco neziskové organizácie pôsobiace v oblasti ochrany životného prostredia, zdravého životného štýlu, voľného času detí a mládeže, výchovy a vzdelávania, sociálnej a zdravotnej starostlivosti, v oblasti boja proti plytvaniu potravinami a pomoci ľuďom v núdzi. Tesco vo svojej charitatívnej činnosti plne využíva špecifiká maloobchodnej činnosti. Medzi ne patrí najmä možnosť spojiť spoločný potenciál ako samotnej firmy, tak zamestnancov, dodávateľov a obchodných partnerov, a v neposlednej miere aj zákazníkov. Pod hlavičkou Tesco prebieha aj projekt Vy rozhodujete, my pomáhame zameraný na podporu komunitných iniciatív, aktivít a projektov, ktoré sú prospešné v rámci všetkých regiónov po celom Slovensku .

 

Aj náš Vajnorský vinohradnícky spolok sa zapojil do tejto aktivity, tak nám držte palce, aby sme boli múspešní v prvok kole. Keď sa nám to podarí, tak príde druhé kolo, kde už sa budete môcť zapojiť aj ostatní naši podporovatelia a pomôcť nám pri podpore nášho projektu, ktorý Vám predstavíme.

252995597_4546669165414283_4544236024391368437_n

 

#vinohrad #vajnorsky #vinohradnicky #spolok #zachrana #vino #tradicia #historia #dedicstvo #vinica #vinar #vinari #vinohrady #vajnory #vinohradnictvo #bratislava #malekarpaty #chotar

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.