Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

NEREALIZUJEME

Informácia o neschválení projektu (Nadácia Slovenskej sporiteľne)

Dobrý deň,

ďakujeme za prejavenú dôveru a záujem o finančnú podporu projektu Čerešňová alej popri ceste vo vinohradoch, ktorý ste prihlásili do grantového programu Pre budúcnosť. V oboch kategóriách spolu sme prijali 154 projektov, z ktorých bolo 143 oprávnených (postúpili do hodnotenia). V kategórii Zelené riešenia sa hodnotilo 111 projektov, úspešných bolo 13. V kategórii Zelené inovácie sa hodnotilo 32 projektov a podporu získalo 7 z nich. Všetky žiadosti, ktoré spĺňali náležitosti grantovej výzvy, dôkladne preštudovala a posúdila naša odborná komisia. Vzhľadom na limitované finančné zdroje vyčlenené na grantový program sme, žiaľ, nemohli podporiť všetky. Prehľad podporených projektov a mená členov hodnotiacej komisie nájdete 2. mája zverejnené na stránke https://www.slsp.sk/sk/nadacia/granty-a-partnerstva/grantovy-program-pre-buducnost. Aj keď si uvedomujeme význam vášho projektu, žiaľ, nie je v našich možnostiach ho podporiť. Veríme, že vás to od jeho realizácie neodradí a nájdete alternatívne zdroje pre jeho financovanie. Želáme vám veľa úspechov.

Ďakujeme.

S pozdravom

Pavla Mašková

Nadácia Slovenskej sporiteľne
Tomášikova 48
832 73 Bratislava

 

Dobrý deň, pán Kodnár,

 

vypracovanie a zameranie Vášho projektu Čerešňová alej popri ceste vo vinohradoch bolo v poriadku. Išlo o pekný komplexný projekt s konkrétnou pomocou pre krajinu.

V hodnotení sa umiestnil v prvej tretine. 20 projektov, ktoré boli vybrané na podporu, hodnotiaca komisia ohodnotila vyšším počtom bodov. Vo Vašom prípade ste stratili body hlavne pri inovatívnosti.

 

Pekný deň

 

Pavla Mašková