Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozvánka na akciu (Ne)vínny Valentín

GALÉRIA MAPA SÚBOR Facebook
Dátum: 01.02.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 1110
Pozvánka na akciu (Ne)vínny Valentín

Pripravili sme pre Vás Valentínske posedenie so živou hudbou, kvalitným vajnorským vínom a malým občerstvením v spolupráci s Magdala Band, Bakchus Vila a Vajnorským vinohradníckym spolkom Via Vitis.

plagát_foto_zakl_info

Rok 2022 sme ukončili spoločnou akciou  so skupinou MAGDALA Band. Akcia mala úspech a preto sme sa rozhodli aj našu prvú akciu v roku 2023 zrealizovať v osvedčenej zostave. 

Okrem vynikajúcich víniek a koncertu plného zábavy a hudby v podaní Magdala Bandu, kde zaznie swing, dixieland, tradicionál a populárne piesne 50. až 70. rokov dvadsiateho storočia, sme pripravili zopár prekvapení v zmysle názvu akcie (Ne)vínny Valantín pre všetkých návštevníkov.

Nakoľko kapacita pivnice pod pizzeriou Bakchus Vila má svoje obmedzenie pristúpili sme k možnosti predpredaja za znížené vstupné. 

Svoj vážny záujem o predpredaj je potrebné nahlásiť cez FORMULÁR na našom webe:    https://www.viavitis.sk/formular/17225/prihlasenie-sa-na-akciu-ne-vinny-valentin 

Valentin_s_Magdalou_20231024_1

My sa už na vás tešíme a čo vy?

 

To ako bolo na akcii veselo, hovoria aj fotky, ktoré urobil Marek Grebeči:

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Valentin s Magdalou 2023 (2) Veľkosť: 567.3 kB Formát: pdf Dátum: 1.2.2023
Pivnica pod pizzeriou v Bakchus vile

Pivnica pod pizzeriou v Bakchus vile

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.