Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovanie a prianie k nadchádzajúcim sviatkom

GALÉRIA
Dátum: 22.12.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 588
Poďakovanie a prianie k nadchádzajúcim sviatkom

Milí naši priaznivci,

chceli by sme sa poďakovať za Vašu priazeň v roku 2022 a popriať Vám všetko najlepšie do roku 2023.

Bol to rok plný akcií a stretnutí nakoľko covid nás už celý rok negniavil. Zrealizovali sme podľa nášho plánu kopu brigád aj vďaka Vašej pomoci. Venovali sme sa nielen komunitnému vinohradu, ale aj úprave jeho okolia a odstráneniu čiernej skládky. Spoznali sme medzi Vami kopu milých a pracovitých ľudí, ktorým nie je cudzie sa obetovať pre dobro spoločnosti.

V novom roku chceme ešte dopracovať niekoľko rozbehnutých projektov a ponúknuť do osobnej starostlivosti  ďalšie časti komunitného vinohradu. Tešíme sa na stretnutia s Vami.

Postupne Vám budeme naše zámery predstavovať a informovať Vás. 

 

Vinári_Vajnorský_spolok_(2)2023

Ďakujeme, že nám pomáhate robiť svet lepším a prajeme Vám aj Vašim blízkym pevné zdravie a nech je pre nás rok 2023 šťastným a úspešným!

My vo Vajnorskom vinohradníckom spolku - Via Vitis veríme, že zachovanie dedičstva predkov a ochrana prírody pomáha robiť svet krajším.

Otvára nám nový priestor a môžeme prostredníctvom neho objavovať samých seba.

Tím Via VitiS

 

#vinohrad #vajnorsky #vinohradnicky #spolok #zachrana #vino #tradicia #historia #dedicstvo #vinica #vinar #vinari #vinohrady #vajnory #vinohradnictvo #bratislava #malekarpaty #chotar

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.