Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

SMS súťaž o traktor

VIDEO
Dátum: 19.04.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 3039
2 min. čítania
SMS súťaž o traktor

Vážení priatelia,

znovu sa objavila možnosť vyhrať nový traktor, ktorý by bol pri našej záchrane Vajnorských vinohradov veľkou pomocou pre náš spolok.

Preto sme vás chceli poprosiť, žeby ste sa svojim hlasovaním zapojili do súťaže a možno, ak motyka vystrelí, tak nám dopomohli k takémuto krásavcovi.

!!!SMS SÚŤAŽ O TRAKTOR!!!
S Farmárskou revue sa opäť môžete zapojiť do súťaže o fantastický traktor. POZOR, súťažíme výlučne FORMOU SMS.
Súťažná otázka:
"Koľko rokov spoločných skúseností s výrobou traktorov prináša spojenie značiek TYM a Branson?"
A: viac ako 100 rokov
B: menej ako 100 rokov
SMS S ODPOVEĎOU POSIELAJTE V TVARE:
TRAKTOR (medzera) A alebo B na SMS číslo 6675.
Držíme vám palce!
 
Informácie čerpáme z FCB stránky Farmárska revue https://www.facebook.com/farmarskarevueofficial
 
Takže správna odpoveď priatelia je: TRAKTOR A

Obdobie súťaže: Súťaž prebieha v období od 15.4. 2023do 19.6.2023.

Podmienky účasti: Do SMS súťaže sa môžu zapojiť všetci diváci a poslucháči RTVS, ktorí dovŕšili vek 18 rokov najneskôr v deň zapojenia sa do súťaže. Do súťaže sa môžu zapojiť diváci a poslucháči RTVS, ktorí využívajú siete slovenských mobilných operátorov a to, výlučne prostredníctvom mobilného telefónu cez SIM kartu zaslaním SMS na číslo 6675 v vare TRAKTOR(medzera) A alebo B. Každému kto sa zapojí vyššie uvedeným spôsobom do súťaže bude zaslaná spätná SMS, pričom cena spätnej SMS je 1,60 eur s DPH. Do súťaže sa nemôžu zapojiť zamestnanci Rozhlasu a televízie Slovenska, zamestnanci spoločnosti Media RTVS, s.r.o. a zamestnanci spoločnosti A SMS s.r.o. V prípade, že do súťaže zašle SMS osoba mladšia ako 18 rokov, takáto osoba bude automaticky vylúčená zo súťaže.

Bližšie informácie o štatúte súťaže nájdete tu: https://www.rtvs.org/media/a542/file/item/sk/0002/statut_sms_sutaze_vyhraj_traktor.rvEA.pdf?fbclid=IwAR1l7Cnt5Pv2IMzYuBM8zxAJdw36104Cc3MWAuue-O0tvzUiUeGvvU4-dnw 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.