Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Príďte nás podporiť na akciu Deň vo vinohradoch

MAPA
Dátum: 22.08.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 616
Príďte nás podporiť na akciu Deň vo vinohradoch

Aj tento rok sme sa prihlásili do akcie poriadanej MVC: ,,Deň vo vinohradoch 2022"

Náš stánok nájdete veľmi ľahko, hneď pri vjazde do Vajnorských vinohradoch prejazdom cez most pri BEZ-ke oproti krížu, ktorý je pri tomto vstupe umiestnený. Alebo hneď vedľa cyklistickej cesty JURAVA neďaleko bufetu Optimista.

20220328_083428

Veríme, že nás prídete podporiť v našej snahe o záchranu Vajnorských vinohradov a my zase pre vás pripravíme zopár dobrotiek na jedenie aj pitie.  A kto si bude chcieť zaspievať, tak tu bude aj táto príležitosť okolo 13-tej hodiny.

Čakáme vás v čase od 11.00 hod do 19.00 hod na pozícii č.2 - Peter Belaj, ViaVitis vo Vajnorských vinohradoch.

299915262_10159124353112309_5851399212287853751_n

Ochutnajte jedinečné vína vo vinohradoch malokarpatských vinárov.

Štrnástykrát sa otvoria vinice Malých Karpát s nádhernými výhľadmi a Vy si ich môžete vychutnať s pohárom vína v ruke. Vinári budú ponúkať hrozno a zároveň víno z neho vyrobené. V tento deň sa za skvelým vinohradníckym zážitkom môžete vybrať pešo, autom ale aj na bicykloch.

60 vinárov ponúkne svoje vína vo viniciach od Rače cez Vajnorské vinohrady, Svätý Jur, Limbach, Pezinok,  Šenkvice až po Modru. Súčasťou vstupenky je mapka, ktorá Vám uľahčí vaše putovanie. Vinári volili najkrajšie miesta vinohradníckych chotárov a tam budú vína ponúkať spoločne, stačí si vybrať, ktorý navštívite: Hon Šinveg a Genofond Frankovky modrej v Rači, Hofweigarten za hradbami mesta v Svätom Jure, Hasensprung v Limbachu, Kamenica na Starej Hore v Pezinku, pod Kalváriou v Modre, ulička šenkvických vinárov vo vinici Kozare....

V tento deň bude  hrať vo viniciach hudba, vinári okrem vína, frizzante, hroznového muštu a burčiakov, ponúknu aj svoje domáce špeciality. Súčasťou vstupenky bude aj bonus na nákup vína a hrozna.

Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok: príďte si vychutnať výborné malokarpatské vína a zároveň prejsť sa krásnymi kopcami viníc v období končiaceho leta.

Vstupenky zakúpené online cez web mvc.sk si môžete vyzdvihnúť len v deň podujatia na Kalvárii v Modre. (https://goo.gl/maps/ynvX9WMMzHdU2q7L6)

DVV_22_plagat

Kríž pri vstupe do Vajnorských vinohrado

Kríž pri vstupe do Vajnorských vinohrado

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.