Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

TESCO a Nadácia Pontis: Vy rozhodujete, my pomáhame.

Logo-Tesco                                                                                                                                                pontis

Tesco zastrešuje niektoré z aktivít v oblasti spoločenskej zodpovednosti, zároveň podporuje nové projekty a spôsoby charitatívnej pomoci. V rámci programu realizácie komunitných projektov podporuje Tesco neziskové organizácie pôsobiace v oblasti ochrany životného prostredia, zdravého životného štýlu, voľného času detí a mládeže, výchovy a vzdelávania, sociálnej a zdravotnej starostlivosti, v oblasti boja proti plytvaniu potravinami a pomoci ľuďom v núdzi.

Tesco vo svojej charitatívnej činnosti plne využíva špecifiká maloobchodnej činnosti. Medzi ne patrí najmä možnosť spojiť spoločný potenciál ako samotnej firmy, tak zamestnancov, dodávateľov a obchodných partnerov, a v neposlednej miere aj zákazníkov.

Pod hlavičkou Tesco prebieha aj projekt Vy rozhodujete, my pomáhame zameraný na podporu komunitných iniciatív, aktivít a projektov, ktoré sú prospešné v rámci všetkých regiónov po celom Slovensku . Program Vy rozhodujete, my pomáhame je dôležitou súčasťou Tesca, do ktorého sa môžu zapojiť všetky neziskové organizácie spĺňajúce podmienky pridelenia finančného grantu. Transparentnosť výberu zabezpečí výberová komisia a prebieha v spolupráci s Nadáciou Pontis.

logo-sk-600na600