Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ej bolo, že veselo na Vajnorských hodoch!!!

GALÉRIA Facebook
Dátum: 15.09.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 309
Ej bolo, že veselo na Vajnorských hodoch!!!

Po roku prestávočky sa konali Vajnorské hody. A bolo to veruže cítiť, ľudia sa zabávali a hodovali. Dokonca až tak hodovali, že nám všetko vínko vypili. Nuž a to sme okrem vínka aj burčiak ponúkali, ktorý sa vydaril nášmu vincúrovi Norovi.

Kto okoštoval určite neľutoval a boli aj takí, čo sa niekoľko krát otočili, aby stihli prekoštovať všetky vínka, ktoré sme pre hostí pripravili.

 

Totižto naša Evka vždy donesie niečo špeciálne.

Tentokrát to bolo vínko s názvom Prvorepublikové, lebo hrozno na neho oberala 28.októbra 2021. Kto okoštoval, ešte dlho sa zalizoval :-)

Veselo bolo aj na javisku, kde nám Vajnorská dychovka, Vajnorská Podobenka a Vajnorský okrášlovací spolok rezko zahrali a zaspievali. Boli to všetko pesničky našich starých otcov a materí a keďže sa hodovalo v čase oberačiek, tak aj pesničky a scénky sa točili okolo vínka.

Náš Vajnorský vinohradnícky spolok síce na javisku nevystupoval, ale tiež sme si pripravili pre hodových hosti jednu zaujímavosť a tou bola prešovačka priamo v parku. Kto mal záujem mohol si vyskúšať ťahať preš a následne koštovať čerstvú hroznovú šťavu.

Ako bolo veselo určite vypovedia fotky v našom fotoalbume, alebo videá na našom Facebook stránke.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.