Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hľadáme dobrovoľníkov na zelené práce vo vinohrade

GALÉRIA
Dátum: 23.06.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 1637
Hľadáme dobrovoľníkov na zelené práce vo vinohrade

Začalo sa obdobie dovoleniek a prázdnin a my práve v tomto období súrne potrebujeme, čo najviac rúk na pomoc pri záchrane zanedbaných vajnorských vinohradov.
So záujemcami o brigádu sa vždy stretávame  v našom komunitnom vinohrade Široké.

Ak máš záujem nám pomôcť počas víkendu v sobotu od 9.00 do 12.00 hod ozvi sa Peťovi.

Ak by si nám vedel pomôcť cez pracovný týždeň utorok, alebo piatok v čase od 8.00 do 10.00 hod, tak sa ozvi Milanovi.

Individuálne sa dá dohodnúť aj v ranných hodinách, keďže cez obed je vo vinohrade veľmi horúco.

V čom je takáto brigáda prospešná?
 
Ideálne na vyčistenie hlavy po pracovnom týždni v príjemnom prostredí vajnorských viníc. Máte jedinečnú možnosť sa opáliť do hneda pri zelených prácach - "vyplévaní". 
 Zelené práce Vám radi vysvetlíme a zaškolíme je to pokojná práca bez ohýbania a fyzickej námahy, pri ktorej sa dá celkom dobre "poviprávjat". Viac info k tomu nájdete tu: https://www.viavitis.sk/p/12271/aktualne.html 

Za odmenu pre vás pripravíme ohnisko na opekanie a priestor na posedenie v príjemnom prostredí vinohradov. V prípade väčšej skupiny sa vieme dohodnúť aj na riadenej koštovke vajnorského vínka.
 
Nahlásiť sa môžete cez náš formulár, alebo emailom, prípadne volajte na čísla uvedené nižšie, či inej odmeny, podľa našej ponuky.

Čekáme vás ve vinohradze, kde cez víkend šéfinkom budze Peter 0903931608 a cez pracovný týždeň Milan 0905424872, tak ak by ste poblúdili, alebo meškali volajte!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.