Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vy hlasujete a TESCO nám pomáha

Dátum: 15.01.2022
Autor: Martina Belohlavková
Počet videní: 654
Vy hlasujete a TESCO nám pomáha

Tesco zastrešuje niektoré z aktivít v oblasti spoločenskej zodpovednosti, zároveň podporuje nové projekty a spôsoby charitatívnej pomoci. V rámci programu realizácie komunitných projektov podporuje Tesco neziskové organizácie pôsobiace v oblasti ochrany životného prostredia, zdravého životného štýlu, voľnočasových aktivít detí a mládeže, výchovy a vzdelávania, sociálnej a zdravotnej starostlivosti, v oblasti boja proti plytvaniu potravinami a pomoci ľuďom v núdzi.

Tesco vo svojej charitatívnej činnosti plne využíva špecifiká maloobchodnej činnosti. Medzi ne patrí najmä možnosť spojiť spoločný potenciál ako samotnej firmy, tak zamestnancov, dodávateľov a obchodných partnerov, a v neposlednej miere aj zákazníkov.

Pod hlavičkou Tesco prebieha aj projekt Vy rozhodujete, my pomáhame zameraný na podporu komunitných iniciatív, aktivít a projektov, ktoré sú prospešné v rámci všetkých regiónov po celom Slovensku . Program Vy rozhodujete, my pomáhame je dôležitou súčasťou Tesca, do ktorého sa môžu zapojiť všetky neziskové organizácie spĺňajúce podmienky pridelenia finančného grantu. Transparentnosť výberu zabezpečí výberová komisia a prebieha v spolupráci s Nadáciou Pontis.

logo-sk-600na600

Prvé kolo už prebehlo a dobre ste nám držali palce, lebo sme postúpili do druhého kola.  Toto druhé kolo bude prebiehať vo všetkých obchodoch spoločnosti Tesco v období od 17. januára 2022 do 13.februára 2022 .

Pre náš spolok boli vybrané tieto predajne v regione č.73 :

  1. Obchod Tesco EXTRA Bratislava Zlaté piesky

  2. Obchod Tesco Expres Bratislava Slimák

  3. Obchod Tesco Expres Bratislava Račianska

  4. Obchod Tesco Expres Bratislava Jeséniova 

Pokiaľ urobíte nákup v niektorom z vyššie spomenutých obchodov, tak dostanete 1 hlasovací žetón a je na vás, ktorému projektu v danej predajni dáte svoj hlas.

baner-1920x151

Preto dovoľte, aby sme vám predstavili náš projekt: 

Pre tých, čo sú si neistí v tom, ako majú hlasovať v tomto projekte TESCO sme pripravili návod.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.