Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hlasovanie v 11.edícii grantu TESCO je ukončené

Dátum: 10.08.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 442
Hlasovanie v 11.edícii grantu TESCO je ukončené

Bolo ukončené hlasovanie zákazníkov predajní TESCO v  jedenástej edícii grantového programu - „Vy rozhodujete, my pomáhame“

Dobrý deň,

s radosťou vám oznamujem, že Váš projekt zapojený do programu Tesco  „Vy rozhodujete, my pomáhame“ vyhral 3. miesto v hlasovaní zákazníkov vo vašom regióne a získal podporu 300 eur!

Zmluva nie je ešte k dispozícií. Keď bude, informujem organizácie aj o ďalšom postupe.

Do programu sme spolu prijali vyše 350 žiadostí a Tesco so svojím programom prerozdelí medzi 231 víťazov, finančné prostriedky vo výške 169 400 eur. Zákazníci Tesco spoločne odovzdali súťažiacim projektom viac ako 3 milióny žetónov. Aktualizované výsledky hlasovania sú oficiálne zverejnené aj na stránke https://tesco.sk/pomahame/.

Úprimne vám gratulujem a želám veľa úspechov vo Vašej práci. 

S pozdravom,

Barbora Hullová

Programová manažérka Nadácie Pontis

Počas tohto hlasovania, ktoré trvalo 4 týždne sa nám podarilo získať 2282 hlasov a tým pádom obsadiť 3 miesto

Tesco_grant_vyzva11_vysledok_nasa_suma

Všetkým, ktorí za nás hlasovali veľmi pekne ďakujeme, budeme však musieť porozmýšľať, kde nastal ten pre nás obrovský prepad, keďže v predchádzajúcej edícii sme získali vyše 20.000 hlasov. Dokonca sme dodržali aj osvedčený marketing formou sociálnych sietí a plagátov v predajni (ako jediný), napriek tomu je výsledok horší ako sme očakávali.

,,Zbrane" však ešte neskladáme, všetkým ďakujeme a veríme, že zamýšľaný projekt dotiahneme podľa jeho pôvodného plánu., aby tí čo nás podporili videli, že sme to našim projektom mysleli vážne.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.