Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Publikujeme na Pintereste

Dátum: 08.02.2022
Autor: Martina Belohlavková
Počet videní: 531
Publikujeme na Pintereste

Často pri našej spolupráci s dobrovoľníkmi pracujeme s mladšou generáciou označovanou ako generácia X, ktorej sú veľmi blízke sociálne siete. Preto aj my sa snažíme našu komunikáciu smerok k nim rozširovať o ich obľúbené komunikačné siete.

K doterajším sociálnym sieťam tak pribudol Pinterest

Pinterest

Čo je to Pinterest?

Pinterest je vizuálny vyhľadávač, ktorý slúži na hľadanie nápadov, ako sú napríklad recepty, inšpirácie pre domácnosť a štýl a mnoho ďalších.

Na Pintereste sú miliardy pinov, takže vždy nájdete nápad, ktorý vás bude inšpirovať. Keď nájdete piny, ktoré sa vám páčia, uložte si ich na nástenky, aby ste mali svoje nápady pekne usporiadané a mohli ich jednoducho vyhľadávať. Piny môžete aj vytvárať a zdieľať tak nápady s ostatnými používateľmi Pinterestu.

Budeme sa tešiť, keď aj toto bude cesta ako informovať čo najširšiu verejnosť a prilákať mladých ľudí, aby sa aktívne zapájali do nášho cieľa, ktorým je  je napomáhať trvalému rozvoju vinohradníctva a vinárstva ako súčasti nášho prírodného, kultúrneho a historického dedičstva vo Vajnoroch.

Pinterest_a_web_viavitis_2

Chcete sa s nami spájať fest?

Nainštalujte si Pinterest!

Pinterest_viavitis

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.