Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Konečný výsledok 12.edície TESCO

Dátum: 21.02.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 314
Konečný výsledok 12.edície TESCO

Ako sa hovorí do tretice všetko dobré. Tretí krát sme sa zúčastnili Grantovej výzvy Vy hlasujete, my pomáhame od spoločnosti TESCO. Síce ani tentokrát to nie je prvé miesto, od ktorého nás delilo iba 126 žetónov, ale oproti predchádzajúcej edícii sme si polepšili. 

tyzden_04_vysledok

Informácia od usporiadateľov:

Dobrý deň,

s radosťou Vám oznamujem, že Váš projekt zapojený do programu Tesco „Vy rozhodujete, my pomáhame“ , vyhral 2. miesto v hlasovaní zákazníkov vo Vašom regióne a získal podporu 600 eur!

Do programu sme spolu prijali vyše 473 žiadostí a Tesco prerozdelí medzi 231 víťazov, finančné prostriedky vo výške 169 400 eur. Zákazníci Tesco spoločne odovzdali súťažiacim projektom vyše 3,1 milióna žetónov. Aktualizované výsledky hlasovania sú oficiálne zverejnené aj na stránke https://tesco.sk/pomahame/.

Úprimne vám gratulujem a želám veľa úspechov vo Vašej práci. 

S pozdravom,

Barbora Hullová

Programová manažérka Nadácie Pontis

Zelinárska 2, 821 08 Bratislava 2, Slovensko

0917 434 287 | barbora.hullova@nadaciapontis.sk

 logo_nadacie25rokov

 

Bohužiaľ za druhé miesto získaná suma nám neumožňuje v plnej miere urobiť zamýšľaný projekt, preto budeme musieť zatiaľ žiakov základnej školy priúčať priamo v našom komunitnom vinohrade. Flintu do vinohradu nehádžeme a ešte zabojujeme :-)

vizual_12edicia

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.