Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ako sa nám darí v hlasovaní TESCO?

VIDEO
Dátum: 06.02.2022
Autor: Martina Belohlavková
Počet videní: 861
Ako sa nám darí v hlasovaní TESCO?

Ako sme vás už niekoľkokrát informovali zapojili sme sa do grantovej výzvy od spoločnosti TESCO. Je to už desiata edícia grantového programu - „Vy rozhodujete, my pomáhame“, na podporu projektov zameraných na zlepšenie prostredia vo vašom okolí.

Hlasovanie prebieha v období od 17. januára 2022 do 13.februára 2022 a dnes sme už v polovici. Pri tomto mílniku, by sme vás chceli informovať ako si stojíme pri získavaní vašich hlasov.

Pre náš spolok boli vybrané tieto predajne v regione č.73, kde ste mohli a ešte budete môcť za nás hlasovať :

  1. Obchod Tesco EXTRA Bratislava Zlaté piesky

  2. Obchod Tesco Expres Bratislava Slimák

  3. Obchod Tesco Expres Bratislava Račianska

  4. Obchod Tesco Expres Bratislava Jeséniova 

Pokiaľ ste urobíli nákup v niektorom z vyššie spomenutých obchodov, tak ste dostali 1 hlasovací žetón a bolo na vás, ktorému projektu v danej predajni ste dali svoj hlas. 

Takto to vyzeralo v niektorých predajniach po prvom týždni:

prvy_tyzden_OD_Slimak

prvy_tyzden_Zlate_piesky

Okrem toho, že si viete pozrieť priamo na jednotlivých hlasovacích valcoch aký tam je stav za predchádzajúce obdobie, tak sa dá nájsť aj aktuálny stav po každom týždni na webe TESCO:

Prvý týždeň

stav_po_2tyzdnoch

Druhý týždeň

stav_po_3tyzdnoch

Tretí týždeň

stav_po_3_tyzdnoch

Toto je stav po 3 týždňoch. Veľmi chceme poďakovať za všetkých 18354 hlasov a súčasne vás povzbudiť do ďalšieho hlasovania, aby sme za získané financie mohli vyčistiť čo najväčšiu plochu vinohradov a hlavne ich zbaviť starých vyhodených pneumatík. Kto sa trochu vyzná v problematike recyklácie pneumatík, tak vie, že to je neľahká úloha, nakoľko sú to pneumatiky, ktoré sú takto vyhodené aj niekoľko desaťročí,a tých sa zbaviť bez zaplatenia poplatku za recykláciu je priam nemožné. Preto okrem vášho hlasu v TESCU budeme vďační aj za každú radu ako sa čo najekologickejšie zbaviť týchto starých pneumatík.

Ešte raz veľká vďaka za každý váš hlas!

Tu je záverečný stav, kde sme obsadili krásne druhé miesto:

stav_po_4_tyzdnoch_výsledok

Následne nám bol odovzdaný symbolický šek zástupcami spoločnosti TESCO.

 

P.S. Na záver tohto príspevku by sme chceli poukázať na pieseň od Kaliho, ktorá sa nás dotkla nakoľko má ekologický charakter rovnako ako naša snaha vo vinohradoch. Kto nepozná, tak tu sú slová piesne a na konci video:

Kali - Nenechajme to plávať

pravda, ešte donedávna som sa tým nezaoberal ani ja pravda, ktorú nechce vela ludí vidieť ktorá tu je, ale nás nezajíma pravda, ktorá je všade okolo nás ale neni čas to riešiť a zabíja pravda, je taká, že príroda sa vďaka nám stráca - plastová krajina skús sa pozrieť okolo seba tam vonku a pozri sa čo pláva v tých riekach a neverím, že je ti jedno, v čom tu budeš vychovávať svoje dieťa ani vzduch neni taký, jak som tu dýchal, keď som bol ešte malý držíme v ruke časovanú bombu a nechceme s tým nič spraviť Ref: nenehajme to plávať nenehajme to ísť, tam kam to smeruje však vieme jak sa správať čo je správne a neni, a čo svet potrebuje nenehajme to plávať lebo všetko to pekné tu jedného dňa nebude nenehaj to plávať, nenehaj to ísť tak už sa konečne prebuďme stále viac zatvárame oči predtým čo sa deje, je nám jedno pretože si dokážeme zvyknúť bordel ťa už nezaskočí plasty papiere a to jedlo ryba sa v tej vode necíti jak doma pretože do nej špinu nahádzal niekto a ten niekto to urobí na druhý deň znova až kým zo zeme sa nestane peklo a to chceš! aby naše deti nezažili aké je to v jazere sa kúpať a tie príbehy z nášho detstva boli pre ne nereálne, nestačí iba dúfať máme moc byť tí, ktorí postarajú sa o to aby bola zas čistá tá lúka a v tých jazerách bol zase život, ako má byť všetko je to len v našich rukách Ref: 2x

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.