Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovanie dobrovoľníkom s firmy DELL

GALÉRIA
Dátum: 28.04.2023
Autor: Via vitis
Počet videní: 274
3 min. čítania
Poďakovanie dobrovoľníkom s firmy DELL

Dňa 28.4.2023 prišli do nášho komunitného vinohradu pomôcť zamestnanci z firmy DELL, kde sa ako dobrovoľníci zapojili do čistenia príkmeňovej časti viniča.

Vďaka dobrovoľníkom sme mohli pokročiť v  práci na záchrane vajnorských vinohradov.

Veľmi si vážime ich úsilia, nezištnosť a ochotu aj v takto náročnom období. Dúfame, že sa im čas strávený u nás páčil a že sme im mohli poskytnúť priateľské prostredie. Bolo veľmi milé spoznať firemný kolektív z Dellu aj keď treba vyzdvihnúť najmä tých, ktorí u nás už boli opakovane a nezľakli sa tejto manuálnej práce. Či už sme sa poznali, alebo zoznamovali s novými ľuďmi, všetci sme boli spojení jednou vecou láskou k prírode a uctením k jej krásnym tajomstvám.

Po práci sme dobrovoľníkom spravili ochutnávku vín z vajnorských vinohradov a porozprávali sme im aj o výrobe vína v malých objemoch, ako sa to ešte dnes vo Vajnoroch zvykom.

Všetci sme spoločne strávili veľa času na udržiavaní, ošetrovaní, čistení a príprave vinohradov. Aj keď bolo potrebné veľa fyzickej sily, bolo to veľmi príjemné obdobie, pretože sme mohli zdieľať svoje myšlienky a názory na prírodu ako aj na ekológiu.

Ďakujeme všetkým dobrovoľníkom, ktorí nám pomohli zrealizovať naše sny a robili to s láskou a obetavosťou. Bez nich by to nebolo možné. Veríme, že sa ešte stretneme v budúcnosti a že nám svojou láskou a podporou pomôžu ochrániť vajnorské vinohrady. Nech je táto akcia dôstojnou poctou prírode, nech nám všetkým pripomenie, ako dôležité je chrániť našu planétu a udržovať ju v čistote a zdraví.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.