Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovanie za dobrovoľnícku brigádu BDC Zelené dni - 21.5.2022

GALÉRIA
Dátum: 21.05.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 486
Poďakovanie za dobrovoľnícku brigádu BDC Zelené dni - 21.5.2022

Chceli by sme čo najsrdečnejšie poďakovať mladým dobrovoľníkom z Bilingválneho gymnázia C.S. Lewisa z Petržalky, ktorí nám prišli dňa 21.5.2022 pomôcť so záchranou vinohradu a odprataním čiernej skládky. Akcia bola pod gesciou Bratislavského dobrovoľníckeho centra v rámci akcie Zelených dní.

Okrem ,,mladých pušiek" z gymnázia medzi nás zavítali aj dobrovoľníci, ktorí nám pomáhali už aj minulý rok, preto sme im veľmi radi ukázali kam sme sa v našom snažení za ten rok dostali. 

V podstate sme pokračovali v prácach z predchádzajúceho dňa nakoľko rozsah týchto prác je v komunitnom vinohrade skoro nekonečný. Avšak tým, že teraz bolo viacej mužskej sily k dispozícii, tak sme sa mohli popasovať aj z ťažšími kúskami z čiernej skládky a nakoniec sa nazbierala riadna kopa vriec s odpadom.

Okrem príjemného počasie veríme, že super náladu podporila aj možnosť si opekania na ohnisku s posedením.

Veríme, že ak sa nám podarí podnietiť mladých ľudí k práci vo vinohrade, tak budeme mať komu odovzdať tie vedomosti a skúsenosti, ktoré sme my načerpali od našich otcov.

Všetkým zúčastneným chceme aj touto cestou ešte raz poďakovať a veríme, že sa ešte spolu stretneme v tomto našom komunitnom vinohrade aj pri menej pracovných príležitostiach.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.