Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Podporte školskú vinicu a sad v rámci #GivingThusday

Dátum: 21.11.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 565
Podporte školskú vinicu a sad v rámci #GivingThusday

Podporte vytvorenie školskej vinice a ovocného sadu priamo v areáli Základnej školy vo Vajnoroch. Pomôžte nám v mladých ľuďoch zapáliť lásku pre pestovanie hrozna a ovocia a tak vychovať našich nástupcov, ktorí budú pokračovať v projekte na revitalizáciu zanedbaných Vajnorských vinohradov. Vráťme im zašlú slávu, zachráňme dedičstvo našich otcov a vytvorme miesto pre aktívny odpočinok. Spolu pomôžeme prírode a príroda potom pomôže nám. Ďakujeme.

vizual_12edicia

 

Popis projektu a odhadovaný rozpočet

Predpokladaná plocha, ktorú bude tento projekt zaberať je 50 m2 pričom rozmery by mali byť 4x12,5m. Na tejto ploche by sme okrem viniču stolového chceli vysadiť aj ovocné stromy, drobné ovocie pod vinohrad, ale aj kríky a trvalé porasty pod vinohrad. Návrh obsahuje oporný materiál za 770 ,-€, zavlažovací systém za 270,-€, nákup sadeníc viniča a ovocných stromov a ostatných rastlinných prvkov v cene 460,-€ a v neposlednom rade rastlinná výživa v sume cca 100€. Dokopy je to projekt za 1.600,-€.

 

Aká materiálna pomoc sa nám zíde?
Na tento projekt nám viete pomôcť buď finančne, alebo priamo materiálom ako je rozpísaný v popise projektu. Ide o materiál na realizáciu, teda záhradnícke a vinohradnícke potreby. Detailnejšie informácie vám radi poskytneme na vyžiadanie, alebo ich nájdete na našej webovej stránke: https://www.viavitis.sk/15540/projekt-skolskeho-vinohradu-a-ovocneho-sadu

 

plagat_text_loga_komplet

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.