Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ako bolo na Urbana v Širokém 2022

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 29.05.2022
Autor: Via vitis
Počet videní: 338
Ako bolo na Urbana v Širokém 2022

Tiež ste sa tešili na akciu Na Urbana v Širikém tak ako my?

Predsa len je to prvá akcia v roku, ktorú realizujeme priamo vo vinohrade a je to tradícia, ktorú dodržiavali aj naši predkovia. 

Našťastie aj tento rok nám počasie prialo a hoci fúkal vetrík, tak bolo slnečno. Prišla kopa priaznivcov z Vajnor, ktorí  majú blízko k vinohradom a ľudovým tradíciám. Ponúkali sme vínečka z vajnorských vinohradov a dobroty podľa receptov starých materí. Na dobrú náladu nám vyhrávali hudobníci vajnorákom známi, veď žijú medzi nami.

Hlavný bod tohto dňa nám tento rok odslúžil vajnorký farár otec Jozef a všetci veríme, že jeho požehnanie prinesie osoh všetkým vinohradníkom, ktorí majú svoje vinice vo Vajnorskom chotári.

O tom, že bola vynikajúca nálada svedčia priložené fotky, ale aj to, že celá akcia bola o dve hodinky dlhšie ako sme popredu plánovali. 

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli a veríme, že z akcie urobíme pravidelnú tradíciu a každý rok budeme túto akciu zlešovať a zlepšovať.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.