Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

REALIZUJEME

???? Otvorili sme prihlasovanie dobrovoľníkov na Naše Mesto! ????
Oddnes sa môžu dobrovoľníci a dobrovoľníčky z firiem, ktorí budú pomáhať na Našom Meste, nahlasovať na aktivity. ????‍????

Keďže sme sa prihlásili do tejto akcie pod názvom: 

Zelené práce vo vinohrade a v jeho okolí, čistenie a úprava

budeme radi ak sa ako dobrovoľníci prihlásite.

V prípade, žeby bol termín plný, tak dávame do pozornosti aj termíny iných brigád, ktoré sú zverejňované v našom kalendári.

Sme dokonca pripravení pre ucelené kolektívy urobiť aj dobrovoľnú brigádu v termíne podľa spoločnej dohody, stačí nás iba kontaktovať včas. Najlepšie aspoň týždeň dopredu a vtedy vieme sa dohodnúť aj na špeciálnych podmienkach firemnej akcie.

279836711_10159639118320630_5731364585553700004_n

Firmy si vyberajú spomedzi 450 činností po celom Slovensku, od Michaloviec až po Devín. Niektoré zvolia záchranu hradov či pamiatok, iné pomôžu komunite na ihriskách vo vnútroblokoch, na sídliskách, v parkoch alebo pôjdu čistiť rieky a lesy. Zoznam všetkých lokalít, kam pôjdu firemní nadšenci pomáhať, nájdete tu????https://www.nasemesto.sk/aktivity/.
Už 10. júna všetci spolu ukážeme, že máme srdce na správnom meste, a vylepšíme miesta, kde žijeme a pracujeme.????
 
Naša snaha nevyšla navnimoč, ale urobili sme kus práce za záchranu Vajnorských vinohradov. Ako to všetko dopadlo a ako akcia prebiehala si prečítate v našom článku. Prajeme príjemné čítanie.
 
Tešíme sa, že sa zapojíme do aktivity aj na budúci rok.