Malé rodinné vinárstvo založené na pôvodných metódach a tradíciach. Víno je dorábané šetrnými postupmi s minimálnou chemizáciou. Hrozno pestujeme modernými ekologickými postupmi. Názov vinárstva je iba anglický preklad adresy sídla vinára Norberta Surányiho, ktorý úzko spolupracuje s Vajnorským vinohradníckym spolkom - Via Vitis. Patrí medzi vedenie Via Vitis a je jeho ,,dvorným" vincúrom.
Z úrody ročníka 2021 pripravil tieto vynikajúce vínka:
|
|
Vánoční vínko 2021
Vianoce vo fľaške, sladené (med a cukor) korenené vianočné víno, ktoré vám pripomenie chute a vôňu vianoc každým dúškom. Etiketa je zdobená Vajnorským motívom v tvare stromčeka z autorskej dielne Erika Surányi-Fogas.
Alk. 11 %
balenie: 0.5 L, sklo, korok
Celkový objem výroby: 72 fliaš
Technológia: macerácia korenín 6 mesiacov, školenie v sklenných demižónoch, čírené, nefiltrované.
foto: Norbert Surányi
odporúčaný dobrovoľný príspevok 7,- Euro
U Ž N E N I Záujemci už vypili, BUDZE až na budúci rok
|
|
|
Suché ružové zmesné víno z odrôd Othello červené, Chrupka červená (Šasla, Chasselas) a Rizling vlašký so sviežimi ovocnými, kvetinovými tónmi s jemnou príchuťou jahôd.
Cukornatosť pri zbere: 18° NM
Alk. 10 %
balenie: 0.75 L, sklo, korok
Región: Nové Zámky, pestované na pergolách
Celkový objem výroby: 60 L
Technológia: Nakvášanie a školenie v sklenných demižónoch, čírené, filtrované.
odporúčaný dobrovoľný príspevok 7,- Euro
|
|
|
Suché biele zmesné víno z odrôd Egerské samorodé, Ezerjó a Rizling vlašký so sviežimi ovocnými a muškátovými tónmi. Pomenované po mojom otcovi Jurajovi Surányi-m, ktorý ma učil vinohradníctvu.
Cukornatosť pri zbere: 20° NM
Alk. 11 %
balenie: 0.75 L, sklo, korok
Región: Nové Zámky, pestované na pergolách
Celkový objem výroby: 120 L
Technológia: Nakvášanie v nerezovom tanku, školenie v sklenných demižónoch, čírené, filtrované.
odporúčaný dobrovoľný príspevok 7,- Euro
|
|
|
Ryňák 2021
Rizling rýnsky z Vajnorskej oblasti. Ľahké, hladké víno so zemito kvetinovou voňou, so sviežimi kyselinkami a jemnou mondľovou arómou. Cukornatosť pri zbere: 21,5° NM Alk. 11,5 % balenie: 0.75 L, sklo, korok DIAM 5 Región: Vajnory, nízke vedenie Celkový objem výroby: 130 L Technológia: Nakvášanie a školenie v nerezovom tanku, čírené, filtrované.
foto: Marek Grebeči Foto
odporúčaný dobrovoľný príspevok 7,- Euro
|
|
|
Pri objednávke 6 fliaš a viac zľava 10 % |
|
|
|
Ak nás chcete podporiť, môžete si ho objednať tu: